MUSASHI HAMONO

Otprilike 20 godina nakon završetka Drugog svjetskog rata, Japan je doživio razdoblje visokog ekonomskog i populacijskog rasta. Zvukovi kovanja postali su manje dobrodošli na ulicama i mnogi su se kovači morali iseliti iz grada. Danas su kovači gotovo nestali iz Tokija, ali veliki broj ih još uvijek živi u širem području, u gradovima kao što su Saitama, Yamanashi i Chiba.  Njihov je rad i dalje vrlo cijenjen, a njihova povijest treba biti zaslužna za stavljanje Tokija na kartu dobro izrađenih kovanih alata.

Musashi Hamono je tvrtka koja proizvodi vlastite ručno kovane noževe, ali se bavi i prodajom pažljivo odabranih vrlo kvalitetnih noževa prikupljenih iz ostalih regija Japana poznatih po ručno kovanim noževima. Tako u njihovoj bogatoj kolekciji možemo naći i noževe iz gradova Miki, Tosa, Seki, Echizen, Sanjo, Sakai i  Toyama.

Ako ste bolji poznavatelj japanskih noževa i ljubitelj određenog oblika ili određene vrste čelika, u kolekciji Musashi Hamono ćete vjerojatno pronaći ono što tražite.

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili najbolje iskustvo. Molimo Vas da date pristanak za korištenje kolačića kako bi mogli koristiti sve mogućnosti naše stranice.