Sigurnost online plaćanja

Prilikom plaćanja na našem webshopu koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat kreditnih kartica na internetu.

CorvusPay sustav osigurava potpunu privatnost vaših podataka o kreditnoj kartici i osobnih podataka od trenutka kada ih upišete u obrazac za plaćanje CorvusPay. Podaci potrebni za naplatu prosljeđuju se šifrirani iz vašeg web preglednika banci koja je izdala vašu platnu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s vašim osjetljivim podacima o platnim karticama. Slično, CorvusPay operateri ne mogu pristupiti vašim potpunim podacima o korisniku kartice. Izolirana jezgra sustava neovisno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, a istovremeno ih čuva potpuno sigurnima.

Obrazac za unos podataka o plaćanju osiguran je SSL prijenosnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi pohranjeni podaci dodatno su zaštićeni visokokvalitetnom enkripcijom, korištenjem hardverskih uređaja certificiranih standardom FIPS 140 2 Level 3. CorvusPay ispunjava sve zahtjeve za sigurno online plaćanje koje propisuju vodeći brendovi kreditnih kartica, djelujući u skladu sa standardom PCI DSS Level 1 - najvišim sigurnosnim standardom u industriji platnih kartica. Plaćanja izvršena karticama upisanim u program 3-D Secure dodatno ovjerava banka izdavateljica, potvrđujući vaš identitet korištenjem tokena ili lozinke.

Sve informacije koje prikupi Corvus Pay smatraju se tajnom i prema njima se tako postupa. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci su u potpunosti sigurni, a Vaša privatnost zajamčena je najsuvremenijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljamo samo podatke potrebne za obavljanje posla u skladu sa zahtjevnim propisanim procedurama za online plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativni postupci koji se primjenjuju unutar CorvusPay infrastrukture ne samo da osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPaya, već trajno održavaju i poboljšavaju razine sigurnosti zaštite podataka o vašoj kreditnoj kartici održavanjem strogih kontrola pristupa, redovitih sigurnosnih i dubinskih provjera sustava radi sprječavanja ranjivosti mreže.

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili najbolje iskustvo. Molimo Vas da date pristanak za korištenje kolačića kako bi mogli koristiti sve mogućnosti naše stranice.