SAKAI KANECHIKA

Kovačnicu Sakai Kanechika vodi poznati majstor oštrenja noževa Fujii Keiichi-san. Njegova obitelj se bavi kovanjem duže od stoljeća, pa je već kao dijete pomagao djedu u radnji. Kad je dovoljno odrastao, počeo je raditi uz svog oca i učiti od starijih kovača. Njihova obiteljska kovačnica je bila specijalizirana za uslužno oštrenje noževa drugih poznatih kovača. Nakon mnogo godina rada na tuđim brendovima, majstor Keiichi donosi odluku o pokretanju vlastitog brenda 'Sakai Kanechika' u želji da proširi djelatnost i pokrene vlastitu liniju proizvoda.  Njegovi noževi doživljavaju veliki uspjeh i prepoznatljivost na tržištu. Porastom popularnosti njegovih noževa otvorila se prilika da uzme u nauk tri mlade osobe i prenese svoje vještine i svoju strast slijedećem naraštaju kovača, što je oduvijek želio.

Sakai Kanechika je i danas mala kovačnica. Kvaliteta izrade i ljepota njihovih noževa, pogotovo oštrica,  je takva da ne uspijevaju zadovoljiti potražnju. Na isporuku se čeka ponekad i nekoliko mjeseci. Mi u Born in Fire činimo sve da osiguramo kontinuitet ponude tih rijetkih i posebnih noževa.  

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili najbolje iskustvo. Molimo Vas da date pristanak za korištenje kolačića kako bi mogli koristiti sve mogućnosti naše stranice.