SAWAKAZUMA

Tvrtka Sawakazuma je osnovana prije gotovo sto godina. Na čelu tvrtke je gospodin Eiichiro Sawa, četvrta generacija u obitelji koja nastavlja tradiciju. Bave se proizvodnjom i veleprodajom noževa, srpova, motika, sjekira i škara za rezidbu. Pored vlastitih proizvoda, isporučuju i proizvode ostalih proizvođača Echizen Uchihamono u sve dijelove Japana. Njihova poslovna prednost leži u pomno odabranoj velikoj kolekciji noževa i ostalih alata renomiranih domaćih proizvođača u gotovo svim vrstama čelika. Smatraju važnom i činjenicu da su oboje, proizvođač i trgovac. Informacije koje dobiju od kupaca o promjenama koje tržište želi, mogu implementirati u vlastitu proizvodnju i proslijediti drugima.

Najveći dio japanskih ručno kovanih noževa i ostalih reznih alata proizvedenih tradicionalnim metodama završi na domaćem tržištu. Vrlo mali, gotovo zanemarivi dio se nudi međunarodnom tržištu. U stogodišnjoj povijesti tvrtke Sawakazuma, mi smo im prvi kupac izvan Japana.

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili najbolje iskustvo. Molimo Vas da date pristanak za korištenje kolačića kako bi mogli koristiti sve mogućnosti naše stranice.